Ce sumă a câștigat Adriana Oltean din Bistrița-Năsăud, celebra șoferiță de TIR de pe TikTok, la concursul ,,Batem Palma” de pe Pro TV

Adriana Oltean, celebra șoferiță de TIR de pe TikTok a câștigat 31.500 de lei la concursul ,,Batem Palma” de pe PRO TV.

Adriana Oltean şoferiţa de TIR din Bistrița-Năsăud, în pragul vârstei de 30 de ani, care a cunoscut succesul pe TikTok. Cu toate că ar putea să-și construiască o carieră și în alt domeniu, ea spune că salariul ofertant de afară și pasiunea pentru această meserie o fac să uite de dorul de casă. Acum a ajuns să aibă peste 2 milioane de urmăritori pe platforma TikTok.

Cum a fost experiența de la emisiunea ,,Batem Palma”

,,Mă simt foarte, foarte bine! Nu mă așteptam, e cu mult peste…m-am speriat la început. Era exact cum mi-am imaginat, că o să scot toate cutiile galbene și o să rămân cu cele roșii, cu sumele mici, dar am văzut că s-a întors situaria în favoarea mea și am zis că nu mai risc, mai bine bat palma. A fost o experiență super frumosă, am cunoscut oameni frumoși, oameni noi ne-am unit. Cred că nu o să o trăiesc așa ceva în altă parte”, a transmis Adriana.

PRO TV prezintă un format care testează norocul și intuiția concurenților. Emisiunea Batem Palma? îl are ca prezentator pe îndrăgitul om de televiziune, Cosmin Seleși. Scopul fiecărei ediții este ca un concurent să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs 24 de cutii misterioase existente în joc. Sumele variază și în funcție de prestația concurentului pe parcusul showului. Un alt element surpriză este banca. Parcursul unui concurent se încheie în momentul în care acesta alege să bată palma și acceptă una dintre ofertele băncii.

Sursa: stiribn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *