Impact major pentru zodii în cel de-al treilea mercur retrograd din această toamnă

Mercur retrograd în Fecioară 2022 a început chiar de astăzi, 24 septembrie și vine cu multe schimbări pentru toate zodiile.

Fecioara înseamnă productivitate, abilități, organizare,sănătate și curățenie și lucruri de pus în ordine în viața noastră. Astfel, unele zodii se vor simți mult prea încărcate energectic și cu prea multe obiective de bifat în perioada următoare.

Dezvoltarea personală poate avea de suferit și este indicat să petreci mai mult timp cu tine și gândurile tale. Nu te angaja în nimic nou astfel toate lucrurile legate de muncă pot avea de suferit și prin urmare e necesar să eviți luarea unor decizii mari sau să îți asumi riscuri financiare.

Comportamentul tău va determina și cum va funcționa relațiile cu ceilalți iar retrogradul te va face, de asemenea, să devii manipulator. Nu începe lucruri noi până nu ați încheiat cu cele vechi.

Vor exista multe probleme care vor avea legătură directă cu neînțelegerile provenite în urma comunicării, dar și experiențe care vor fi trecute cu bine doar de nativii receptivi la schimbare.Relațiile cu cei din jur vor fi mult mai dificile în aceste zile.

4 zodii vor fi cele mai afectate în această perioadă. Iată la ce trebuie să ne așteptăm

Taurii, Fecioarele, Capricornii, Raci și Peștii sunt direcți vizați de ultimele zile ale lui Mercur retrograd iar aceștia trebuie să fie atenți la modul în care comunică cu celelalte persoane și să gândească bine lucrurile pe care vor să le spună deoarece acestea pot răni oamenii dacă nu sunt suficienți de calmi.

Cum sunt influențate zodiile de mercur retrograd 

Vărsător

Nu este un  moment bun să semnați contracte cu privire la proprietăți comune. Vărsătorii sunt feriți de problemele financiare însă nu se pot evita dicuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Pești

Nu este indicat să reaprindeți o veche legătură romantică, deoarece odată cu încheierea tranzitului retrograd se va încheia și relația, din aceleași motive care au dus la ruptura inițială.Veți fi pus  în fața faptului împlinit și multe decizii de luat.

Berbec 

În această perioadă este o cazie bună pentru a învăța să vă adaptați la situații neprevăzute.Trebuie să aveți mai multă grijă de sănătate, să nu faceți excese și să acordați atenție regimului alimentar și mișcării.

Taur

Nu este o perioadă bună pentru a începe o relație amoroasă ,iar dacă începeți trebuie să abordați noua persoană cu precauție și să nu vă puneți sufletul pe tavă de la început.Este posibil să vă confruntați cu decizii legate de copii.

Gemeni

Este foarte probabil să vă aduceți aminte de trecut, cu precădere de evenimente negative care par să vă afecteze și acum. Cel mai indicat este să faceți pace cu trecutul și să nu vă lăsați copleșiți de emoții . Probleme mai vechi de familie ar putea ieși la suprafață însă trebuie să abordați orice discuție cu calm. Totodată, apar tot felul de vești la care nu v-ați gândit.

Rac

Nu este exclus să vă întâlniți cu un prieten din copilărie sau cu o rudă pe care nu ați mai văzut-o de mult timp.E bine să aveți grijă la modul în care vă deplasați pe distanțe scurte, să fiți siguri că mașina este în stare perfectă de funcționare iar cel mai indicat ar fi să vă calculați timpul necesar unei deplasări scurte mai ales dacă faceți naveta.

Leu

Cumpătarea financiară ar trebui să vă însoțească în toată această perioadă.Puteți face achiziții importante în perioada următoare și este o perioadă favorabilă pentru a vă pune câteva întrebări existențiale legate pe planul financiar.

Fecioară

Fecioarele sunt direct afectate, întrucât Mercur retrogradează în zodia lor. Acestea vor fi obosite și este recomandat să reducă orice efort pentru că la un moment dat vor ceda.Încercați să vedeți ce anume v-ar mulțumi și ce nu și profitați de această perioadă pentru a vă face o auto-analiză și a vedea ce ar trebui îmbunătăți în viața dvs.

Balanță

Această perioadă este ocazia perfectă pentru a întrerupe orice legătură cu cineva sau ceva care are o influență negativă în viața dvs.Încercați să vă ascultați vocea interioară, în loc să căutați soluții în exterior.

Scorpion

Este posibil să vă simțiți singuri și izolați văzând că nu sunteți pe aceeași lungime de undă cu oameni despre care credeați că sunt la fel ca voi.De asemenea, sunt vizate obiectivele și speranțele dvs și este posibil ca unele obiective să fie mai ușor de realizat dacă vă asociați cu persoanele potrivite.

Săgetător

Vă este vizat planul profesional și este o perioadă bună pentru a vă evalua cariera și a vedea dacă sunteți mulțumiți de acest lucru.Fiți foarte atenți la modul în care comunicați în acest plan pentru a nu crea neînțelegeri.

Capricorn

Sunt posibile amânări de zboruri dar și blocaje rutiere.Vă veți analiza modul de a privi viața și în ce măsură felul în care trăiți se pliază pe filozofia dvs . interioară și nu e exclus să vă puneți la îndoială încrederea în propria persoană.

Sursă foto :CaTine.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *