Cine sunt câștigătorii de la Romanian Music Awards 2022?

Aseară, în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, a avut loc cea de-a XIV-a ediție a Romanian Music Awards 2022, după șapte ani de pauză. Evenimentul a fost prezentat și moderat de Theo Rose și Dorian Popa, iar Ana Morodan și Zarug i-au primit pe invitați. Participanții s-au bucurat de prestațiile multor artiști și trupe de la noi din țară, printre care se regăsesc: DL Project, Nicole Cherry, Elena Gheorghe, Loredana, Andia, Speak, Connect-R, Ștefania, Juno. YNY Sebi și alții.

Finalul serii a fost oferit de trupa Bere Gratis care a susținut un show fascinant alături de Filarmonica”Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea, al cărei solist, lider și co-foondator este Mihai Mitză Georgescu, profesorul de canto al artistei Theo Rose, după cum chiar aceasta a declarat la Gala Premiilor Romanian Music Awards 2022.

Potrivit Adevărul, au fost mai multe categorii premiate decât cele 14 deja anunțate de organizatori,  însă acestea au avut doar un singur nominalizat pentru Best Border Breaker, Life Time Award și Best Feat Award. Iată câștigătorii care au obținut trofeele RMA 2022:

BEST BORDER BREAKER -Inna

LIFE TIME AWARD- Loredana

BEST ALBUM/EP/LP-:YNY Sebi- Most Wanted

BEST DANCE: Minelli

BEST ROCK/ALTERNATIVE -Jean Gavril-„Aur”

BEST LIVE/SHOW- Elena Gheorghe

BEST FEMALE- Theo Rose

BEST TRAP/HIP-HOP- Cabron feat Theo Rose-Fructul interzis

BEST SONG- Connect-R&Smiley- Rita

BEST ON SOCIAL MEDIA -Dorian Popa

BEST MALE : Connect-R – Rita

BEST DJ: Dirty Nano

BEST FEAT AWARD: Emilian& Theo Rose-„De trei zile nu am somn”

Evenimentul  s-a terminat după miezul nopții, deși ora anunțată oficial a fost de 23:30 și a fost transmis live atât la TV, de către Music Channel, cât și online, pe TikTok.

Sursă: Adevărul

Sursă foto: Adevărul

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *