VIDEO – CIRC în Parlament – Grupul AUR vs Florin Roman

Grupul AUR a dat dovadă de patriotism amintindu-i lui Florin Roman de obligațiile constituționale

„Voi depune plângere penală pentru huliganism și distrugere de documente oficiale, impotriva celor din coaliția toxica USR-AUR, care in timpul sedintei plenului reunit, m-au blocat prin forța, huliganism, injurii și agresiune fizica sa îmi exercit mandatul constituțional!

Conform regulamentului, ședințele plenului reunit sunt conduse alternativ, de președinții Camerei Deputatilor sau al Senatului, iar de azi de la ora 16,00, conform deciziei publicate in Monitorul Oficial, mi-au fost încredințare atribuțiile președintelui Camerei Deputatilor! Ultimele doua sedinte de plen reunit au fost conduse de președinta (încă) a Senatului, Anca Dragu. Era evident rândul CD, motiv pentru care mi-a și fost înmânat desfășurătorul de ședința!

Solicit demisia presedintei Senatului pentru ca a încurajat actele de huliganism! Și pentru ca a comis un nou abuz constituțional!

Noua alianța toxica USR -AUR a demonstrat azi imaginea unei Romanii care ar putea fi condusă de politicieni iresponsabili!”, a declarat Roman pe Facebook.

Liderul deputaților USRPLUS, Ionuț Moșteanu, este cel care i-a atras atenția lui Roman că încalcă regulamentul:

Dvs. în momentul acesta conduceți abuziv această ședință! Avem la Articolul 15: „Lucrările ședințelor comune ale BPR ale celor două Camere sunt conduse prin rotație de președinții acestora sau în absența lor de către vicepreședinți”. Suntem în afara Articolului 15, alineatul 2. Avem un președinte de la Senat la prezidiu. Președintele Senatului trebuie să conducă această ședință! Domnule Roman, sunteți vicepreședinte, atunci lăsați-o pe doamna Dragu să conducă ședința!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *