Cum s-a apucat Bianca Comănici de videochat IMAGINI NECENZURATE

Deși a evitat să discute despre acest subiect ani de zile, zilele trecute Bianca Comănici a explicat cum a ajuns ea să faca videochat la emisiunea În Oglindă. Potrivit spuselor sale, Bianca Comănici s-a apucat de videochat din cauza fostului său iubit.

Aveam 17 ani, mergeam spre 18 și am fost într-o relație cu un băiat, el avea 24 de ani. Locuiam împreună, nu aveam venit pentru că eram la liceu. Mama îmi dădea bani și atât, el nu muncea absolut deloc. Banii pe care îi aduceam în casă de la părinți, el îi dădea pe stupefiante.

Nu mai era un om normal după ce l-am cunoscut și mi-a propus să mă duc în străînătate să mă prostituez. Am rămas șocată, eram în pat. Am zis, cum să fac așa ceva eu. Îmi pare rău, poți să te duci tu pentru că băieții câștigă mai bine și în momentul ăla s-a enervat, a aruncat, era puțin agresiv și la un moment dat mi-a spus că el făcuse videochat cu fosta lui iubita care era tot blondă.
I-am zis că nu îmi place, nu mi se pare demn, am trăit cu principiile astea, nu acceptam așa ceva, dar în acea perioada, consumăm destul de mult alcoool. Stăteam numai în casă, în perioada aia. Nu ne mai înțelegeam în momentul când aveam bani. Și efectiv, m-a luat și m-a pus în față camerei, eram în pijamale. Și atunci s-a întâmplat de mai multe ori. Viață noastră intimă nu mai era aceeași. El dormea într-o camera, eu într-o camera. Se întâmpla acolo, la videochat, 2-3 ore, apoi nu mă mai bagă în camera. În rest, eu dormeam singură, așteptăm să mă ia în brațe. Exact cum era în prima luna

a spus Bianca Comănici la emisiunea „În Oglindă”

Sursa FOTO: Facebook Bianca Comănici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *